[exif=”wp-content/photos/15nov09_1.jpg”]

Vanmorgen ben ik er even op uitgeweest om wat zonsopgang foto’s te maken. De zon zou even voor achten opkomen en dus zat ik half acht in de auto. Een beetje te laat vrees ik want het begon al flink licht te worden. Met de auto ben ik richting Mastenbroekerpolder gereden, een poldergebied niet buiten Zwolle. In de verte kon ik dan ook duidelijk de Peperbus aan de horizon zien.

Dwars door de Mastenbroekerpolder staat een lint van hoogspanningsmasten. Niet mijn favoriet maar wel leuk om in dit verder kale landschap mijn groothoeklens uit te proberen.


[exif=”wp-content/photos/15nov09_2.jpg”]

Weer onderweg naar huis kwam het zonnetje boven de horizon uit. Het was geen spectaculaire zonsopgang maar ook van een zachte zonsopgang is het genieten.


[exif=”wp-content/photos/15nov09_3.jpg”]