Ochtend

16 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bijvullen.jpg”]

De vogels zijn weer als gekken te keer gegaan bij de vetbolletjes. Ik heb ze vrijdagmiddag opgehangen, gistermiddag werd er gevochten om de laatste restjes. Help mij even onthouden dat ik vanavond nieuwe bolletjes ophang.

8 gedachten over “16 November, ochtend

 1. Heb je al nieuwe bolletjes opgehangen??

  Ik heb ook iets gekocht, het werd ooit gebruikt als iets om vlees aan te hangen, zal er wel een foto van maken. Daar hangt nou een voederkrans in en aan de haken vetbolletjes. Ik hoop dat ik ook wat vogels kan lokken. Ik zie hier eigenlijk nooit musjes, wel meesjes en merels en ander gevogelte, zoals enorme reigers die op de schuting kwijlend zitten te kijken naar de kojkarpers van de buurman.

 2. Heb je ze al opgehangen? Heb je ook een zaklamp, want het is nu donker als je nog bolletjes wilt ophangen dan heb je die wel nodig. 🙂

 3. Ja! En we helpen je nog wel herinneren. Ik heb ook een aantal bolletjes opgehangen met nog meer lekkers, maar ik zie geen vogel! 🙁

 4. U weet dat bij de Action de vetbollen in de aanbieding zijn
  te weten 6 voor 52 cent, voor dat geld
  kan u foto`s blijven knippen 😉

 5. Nee, dat wist deze dame nog niet. Dank u wel voor de tip. Met het razende tempo waarop de vogels de bollen verslinden kan ik zo’n aanbieding wel gebruiken

  Vanmiddag heb ik dan eindelijk de bolletjes opgehangen! Nog een heel gedoe trouwens met die harde wind 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.