17 November, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/pastinaak.jpg”]

Uit de groentezak die ik elke week haal kwam vorige week een groente die ik helemaal niet kende: pastinaak. De naam kende ik wel maar niet de groente die daar mee bedoeld wordt. Een beetje rondneuzen op internet leerde mij dat pastinaak voor de komst van de aardappel heel veel gegeten werd.

Dit recept lijkt mij wel wat maar het moet wel wachten tot morgen want ik heb niet alle ingredi├źnten in huis.

9 reacties op “17 November, ochtend&rdquo

  1. Tja aardappel is van oorsprong Amerikaans, weet je nu ook hoe de pastinaak moet worden bereid?
    Ik zou het niet weten, moet het geraspt worden of zo en daarna gekookt of gebakken, o ja denk je ook nog even aan de vogels.

  2. Heb sinds 2 weken ook een groentetas en daar zat inderdaad ook pastinaak in. Ik heb er puree van gemaakt met wat boursin erdoor. Goddelijk!!!! En zo snel klaar. Ik was direct fan :)

    Ben ook wel benieuwd welk recept je in gedachten hebt,

  3. Oeps, ik was de link naar het recept vergeten, bij deze dus in het logje geplaatst.

    Dat recept van jou klinkt ook interessant Irene!

  4. Een klassiek en lekker recept met pastinaak is de Leids hutspot.
    Met winterpeen en witte bonen en klapstuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.