Ochtend Xarak

19 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kattenspeeltje.jpg”]

Ik heb maar een rare kater  bij mij in huis wonen. Meneer is namelijk bang voor kattenspeeltjes. En dan met name alles wat aan een touwtje zit. Wat zeg ik, zelfs voor een simpel touwtje is hij nog bang. Dat maakt het lastig spelen met hem.

Ik denk dat het komt doordat, toen hij net bij mij woonde, hij tijdens het spelen met een muis aan een touwtje dat ik om mij heen rondjes liet draaien, met een gigantische klap tegen de tafelpoot aan knalde met zijn kop.

Als ik nu een touwtje over de grond laat glijden is zijn eerste instinct er achteraan gaan maar na een seconde houdt hij in en gaat hij er als een speer vandoor.

Nee, meneer speelt liever met wattenstaafjes. Lekker veilig denk ik.

2 gedachten over “19 November, ochtend

  1. Onze boskat is gek op die knuffelmuizen van Ikea. Dat zijn kattenspeeltjes met catnip, maar ze zien er uit als kinderspeelgoed (kosten 1 euro). Als een pluchen muis eigenlijk.
    De oude Freddy (nu 17) speelt al jaren met een knuffelteckel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.