19 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kattenspeeltje.jpg”]

Ik heb maar een rare kater  bij mij in huis wonen. Meneer is namelijk bang voor kattenspeeltjes. En dan met name alles wat aan een touwtje zit. Wat zeg ik, zelfs voor een simpel touwtje is hij nog bang. Dat maakt het lastig spelen met hem.

Ik denk dat het komt doordat, toen hij net bij mij woonde, hij tijdens het spelen met een muis aan een touwtje dat ik om mij heen rondjes liet draaien, met een gigantische klap tegen de tafelpoot aan knalde met zijn kop.

Als ik nu een touwtje over de grond laat glijden is zijn eerste instinct er achteraan gaan maar na een seconde houdt hij in en gaat hij er als een speer vandoor.

Nee, meneer speelt liever met wattenstaafjes. Lekker veilig denk ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “19 November, ochtend”

  1. joekie avatar

    Onze boskat is gek op die knuffelmuizen van Ikea. Dat zijn kattenspeeltjes met catnip, maar ze zien er uit als kinderspeelgoed (kosten 1 euro). Als een pluchen muis eigenlijk.
    De oude Freddy (nu 17) speelt al jaren met een knuffelteckel.

  2. Brimstone avatar

    Wat sneu voor Xarak dat het zo in z’n koppie zit dat touwtjes gevaar betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *