20 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/tandenstokers.jpg”]

Twee weken geleden ben ik door de mondhygiëniste flink op de vingers getikt: ik moet elke dag tandenstokers gebruiken. Vandaag moet ik terugkomen om te laten zien dat ik goed mijn best heb gedaan.  Nu maar hopen dat ik een voldoende krijg….

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “20 November, ochtend”

 1. Steph avatar

  Fraaie foto van een typisch alledaags onderwerp. Daar zou ik nou nooit op zijn gekomen om dit te fotograferen!

 2. nellie avatar

  Oh, wat komt mij dat akelig bekend voor…

 3. Margo avatar

  Ik krijg altijd ragers mee. In alle maten. Vlak voordat ik weer naar de mondhygiëniste moet rag ik even flink in het rond.

  En? Ben je geslaagd? Of kreeg je strafregels?

 4. Marmein avatar

  Yep, ik ben geslaagd. De mondhygiëniste ging goed het weekend in zei ze. Nou ja, tot ze met stevige hand oud tandsteen ging wegbikken. Hoe dan ook, er zit verbetering in de gezondheid van mijn tandvlees.

  Ik blijf dus doorgaan met het dagelijks hanteren van de tandenstokers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *