Ochtend

20 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/tandenstokers.jpg”]

Twee weken geleden ben ik door de mondhygiëniste flink op de vingers getikt: ik moet elke dag tandenstokers gebruiken. Vandaag moet ik terugkomen om te laten zien dat ik goed mijn best heb gedaan.  Nu maar hopen dat ik een voldoende krijg….

4 gedachten over “20 November, ochtend

  1. Fraaie foto van een typisch alledaags onderwerp. Daar zou ik nou nooit op zijn gekomen om dit te fotograferen!

  2. Ik krijg altijd ragers mee. In alle maten. Vlak voordat ik weer naar de mondhygiëniste moet rag ik even flink in het rond.

    En? Ben je geslaagd? Of kreeg je strafregels?

  3. Yep, ik ben geslaagd. De mondhygiëniste ging goed het weekend in zei ze. Nou ja, tot ze met stevige hand oud tandsteen ging wegbikken. Hoe dan ook, er zit verbetering in de gezondheid van mijn tandvlees.

    Ik blijf dus doorgaan met het dagelijks hanteren van de tandenstokers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.