Ochtend

21 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/stapelvetbollen.jpg”]

Ina gaf de tip dat de vetbollen tot vandaag in de aanbieding zijn bij de Action. Met een kleine omweg onderweg naar de tandarts ben ik even wat van deze bollen gaan halen. 42 stuks leek mij wel genoeg. Met 8 bollen per week zit ik alweer ruim in het volgend jaar voor ik nieuwe moet halen.

Margo, misschien moet je even wat andere bollen ophangen. Je kunt soms een lichting bollen hebben waar geen vogel van eten wil. Ik hoop trouwens dat dat niet gebeurd met mijn 42 bollen 😉

Eén gedachte over “21 November, ochtend

  1. Ik heb een zaadbakje waar wel uit gegeten wordt. Dat andere ding, zo’n voederkrans, daar komen ze ook haast niet aan. Ik zie hier ook nauwelijks vogels. 😥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.