23 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/koolmeesmetpinda.jpg”]

Het lijkt wel of er steeds meer mussen bij de bollen komen eten. Gistermorgen heb ik acht van de nieuwe vetbollen opgehangen, een 15-tal mussen hebben alle bollen al gehalveerd.

Voor de mezen had ik wat losse pinda’s op een plankje gelegd. Met regelmaat kwamen koolmezen en pimpelmezen langs om snel een pinda op te pikken die dan boven in de boom werd opgepeuzeld. Het is maar goed dat mijn nieuwe camera 8 foto’s per seconde kan maken. De mezen kwamen en gingen zo snel dat ik mijn repeteer-stand wel moest gebruiken wilde ik een van hen op de foto krijgen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “23 November, ochtend”

  1. Hurmie avatar

    Ja het is heel erg moeilijk om vogels te fotograveren die beestjes zijn zo snel maar deze is goed gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *