25 November, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/IMG_2300.jpg”]

Gisteravond was het weer eens mijn beurt voor de club-plicht. Elk team dat in de volleybalcompetitie speelt moet ook minstens 1 scheidsrechter leveren. Een vervelende verplichting maar helaas wel nodig, anders zouden er heel wat wedstrijden niet gespeeld kunnen worden omdat er maar enkele mensen zijn die vrijwillig kiezen om scheidsrechter te worden. Tot volgend jaar ben ik er in ieder geval van af.

Eén antwoord op “25 November, ochtend”

  1. Goedemorgen Marmein,
    Al een tijdje volg ik je site om alle mooie foto’s te bewonderen en vooral om inspiratie op te doen en er van te leren ! Ik sta in de beginfase van de fotografie met een Canon Eos 450D. Heb sinds enkele dagen ook een fotoblogje gestart. Als je het leuk vindt om te kijken….be my guest ! Tips, kritiek, altijd welkom ! Ik zou het leuk vinden…
    Een vraag die mij nog rest…..heb je een opleiding fotografie gevolgd of het jezelf allemaal aangeleerd ?

    Groeten, Myriam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.