Gaap….


[exif=”wp-content/photos/xarakgaap.jpg”]

Ik had wat testfoto’s nodig om te kijken op wat voor manieren ik nieuwe foto’s kan uploaden naar de pc. En ach, als Xarak dan toch mooi zit te zijn in het zonnetje op de bank kan ik daar mooi een foto van maken nietwaar?

Maar dat meneer daar nou zo bij moet gaan gapen………

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Gaap….”

 1. Hendrika avatar
  Hendrika

  Nounou, dat is nog ‘es een hardgrondige gaap! :~)

 2. Margo avatar

  Zijn kop bijna in tweeën gescheurd! Zie je nog wel eens een kat, Xarak bijvoorbeeld, om maar eens wat te noemen, in de vensterbank zitten? (www.catsinwindows.web-log.nl)

 3. Margo avatar

  Op welke manier doe je dat? Ik gebruik een kaartlezer. Of bedoel je met welk programma?

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Ik doe het met de camera. Zodra ik die aansluit begint eos utility de foto’s te downloaden en zodra ik de camera van de computer loskoppel sluit het programma weer, ideaal gewoon.

  Nu herkend het programma ineens mijn 7D niet meer en moet ik het via de kaartlezer doen wat ik erg omslachtig vind. Bovendien zie ik er het wel van komen dat ik een keer met de camera op pad ga terwijl mijn geheugenkaart in de kaartlezer zit.

  Vandaag wordt ik gebeld door canon, ik hoop dat ze een oplossing hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *