Groningse luchten

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/29nov09_5.jpg”]

Vandaag ben ik vanwege een verjaardag naar Wildervank gereden. Niet rechtstreeks, maar met een kleine omweg om bij Smeerling een wandeling te maken. Onderweg zag ik in de achteruitkijkspiegel steeds een licht oranje rand vlak boven de horizon. De opklaringen waren onderweg. Maar tegelijkertijd zag ik prachtige luchten en ik hoopte maar op tijd op de bestemming te zijn om foto’s te kunnen maken.

Onderweg toch maar even uitgestapt om bovenstaande foto te maken.

Bij het theehuis Smeerling was een parkeerplaats waar ook een zuil stond waar een routebeschrijving uit geprint kon worden. Jammer genoeg was ik wat laat en kon ik niet de hele route lopen. Zonder routebeschrijving ging ik op pad. Her en der stonden prachtige grote bomen begroeid met hedera.


[exif=”wp-content/photos/29nov09_4.jpg”]

Ik was nog niet ver gekomen toen de lucht steeds donkerder begon te worden, al gaf de streep licht ook het idee dat het zonnetje misschien ook nog wel tevoorschijn zou kunnen komen.


[exif=”wp-content/photos/29nov09_2.jpg”]

Omdat het toch al laat was en de lucht steeds dreigender werd ben ik maar richting Wildervank gereden. Smeerling bewaar ik dan wel voor een dag waarop ik wat meer tijd heb. Vlak bij Wildervank heb ik nog een keer de auto aan de kant gezet. Zo’n heerlijke lucht kon ik toch niet zomaar laten gaan.


[exif=”wp-content/photos/29nov09_1.jpg”]

2 reacties op “Groningse luchten&rdquo

  1. Wow, prachtige luchten. Heb sinds een tijdje ook de 7D en al langer de EF100mm Macro, maar wanneer ik de foto’s zie die je maakt met de 10-22mm dan weet ik al welke als volgende op het verlanglijstje staat.
    Maar ondertussen kijk ik hier gewoon iedere dag weer wat een prachtige foto’s je steeds maakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.