4 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/alstroemeria.jpg”]

De alstroemeria in mijn boeket heeft het ook begeven, slechts nog 1 bloemetje staat overeind. Het boeket verdwijnt straks dan ook meteen in de groencontainer. Eigenlijk zou ik zaterdag terug moeten gaan naar de bloemenstal want dat na 5 dagen een boeket al stinkt (eigenlijk stonk het al toen ik hem zaterdag haalde) en alle bloemen slap zijn is natuurlijk niet zoals het hoort. Maar ik ben (helaas) niet het type dat terug gaat met een klacht, ik kies er eerder voor om er niet meer heen te gaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “4 December, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  Tja.. zonde van je geld en zonder ‘bewijs’ vind ik het altijd een beetje een moeilijk verhaal. Ik kies over het algemeen voor bloemen direct bij de kweker vandaan.. Dat scheelt i/d prijs en in de kwaliteit en houdbaarheid.. Maar ja, dan heb ik dus een bos met alleen maar rozen bv. of tulpen..

 2. Louise avatar

  maar je boeketje leverde toch nog een mooie foto op

 3. marleen avatar

  Schitterende macro, Marmein!
  Deze bloemen ‘horen’ lang te staan, maar ik had laatst ook al zo’n flutboeket…:-((
  en heb er helaas ook niet zo’n mooie plaat aan over gehouden…;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *