Ochtend

8 December, ochtend

[exif=”wp-content/photos/druppelsopraam_1.jpg”]

Wanneer ik door het raam kijk zie ik tegen het licht van de straatlantaarn de druppels zich aftekenen op het raam. Zo dadelijk maar even mijn regenjas uit de auto pakken. Ik moet het afkloppen natuurlijk, maar tot nu toe heb ik aardig tussen de regenbuien door kunnen fietsen.

Nou ja, nog een paar dagen, dan laat ik dit weer achter mij en moet ik mij kleden in een dunne broek en t-shirt,  op dit moment is het zo’n 29 graden in Costa Rica.

3 gedachten over “8 December, ochtend

  1. Ja, zielig ben ik he? Hou ik helemaal niet van temperaturen boven de 25, ga ik er juist naar toe. Ik gok er maar op dat het een dragelijke warmte zal zijn 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.