10 December, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/damwand1.jpg”]

Gistermorgen waren mijn collega’s en ik uitgenodigd om te komen kijken hoe een kunststoffen damwand geplaatst zou worden. Vlak bij Kampen zaten we tegen acht uur in een bouwkeet en kregen we uitleg over de voordelen van een kunststof wand ten opzichte van een stalen damwand. Door het raampje zag ik een prachtige zonsopgang, maar ja, om nu zomaar weg te lopen uit de presentatie…..

Eenmaal weer buiten was de lucht alweer aan het verbleken,er hing alleen nog een spoortje roze in de wolken. Het was interessant om te zien hoe de 8 meter lange platen de grond in gehamerd worden. Leuk ook om te zien hoe de Hanzelijn beetje bij beetje vorm begint te krijgen.

2 reacties op “10 December, ochtend&rdquo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.