10 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/damwand1.jpg”]

Gistermorgen waren mijn collega’s en ik uitgenodigd om te komen kijken hoe een kunststoffen damwand geplaatst zou worden. Vlak bij Kampen zaten we tegen acht uur in een bouwkeet en kregen we uitleg over de voordelen van een kunststof wand ten opzichte van een stalen damwand. Door het raampje zag ik een prachtige zonsopgang, maar ja, om nu zomaar weg te lopen uit de presentatie…..

Eenmaal weer buiten was de lucht alweer aan het verbleken,er hing alleen nog een spoortje roze in de wolken. Het was interessant om te zien hoe de 8 meter lange platen de grond in gehamerd worden. Leuk ook om te zien hoe de Hanzelijn beetje bij beetje vorm begint te krijgen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “10 December, ochtend”

  1. Margo avatar

    Wat een mooie foto! Verbazingwekkend mooi!

  2. Marie-Claire avatar

    Die kan met gemak op de voorkant van een of ander NS magazine.. (of ProRail..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *