Ochtend

6 Januari, ochtend

Toen ik gisteravond de achterdeur uitstapte zag ik in de sering allemaal pegels hangen. Tegen het eind van de middag begon het te dooien en de sneeuw op de takken van de sering begon langzaam te smelten. Maar tijdens dat proces begon het weer te vriezen en nu hangen de bomen vol met eigenaardige pegels. Geen idee of ik ze nu sneeuw of ijspegels moet noemen.

Eén gedachte over “6 Januari, ochtend

  1. Ik zou zeggen sneeuwpegels. Dit valt wel een beetje in het niet bij de 15cm verse sneeuw die vandaag is gevallen, zelfs op Texel (zeldzaam). Je zult de verkeersinfarct van Amsterdam vandaag vast niet gemist hebben met al dat moois daar.
    Neem je nog zaadjes mee naar huis? die hebben ze daar overal te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.