Costa Rica

Baltimoretroepiaal


[exif=”wp-content/photos/baltimore_troepiaal.jpg”]

Vanmiddag kreeg ik de nieuwsbrief van Vroege Vogels binnen. Daarin stond een stukje over de baltimoretroepiaal die in Alkmaar was gesignaleerd. Ergens in mijn achterhoofd had ik zo iets van: die naam komt mij bekend voor. Toen ik de afbeelding zag, bedacht ik mij dat ik ook een oranje vogeltje had gefotografeerd in Costa Rica.

Eigenaardig, zou het vrouwtje met mij mee zijn gereisd? In de nieuwsbrief zeggen ze dat het hier een mannetje betreft maar volgens mij is het een vrouwtje, de mannetjes hebben een zwarte kop.

4 gedachten over “Baltimoretroepiaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.