[exif=”wp-content/photos/IMG_8455_copy.jpg”]

Eigenaardig, ik had vanmorgen nog maar net in mijn logje geschreven dat er nauwelijks vogels te zien waren in mijn tuin toen het ineens druk werd. Eerst waren er de spreeuwen die zich te goed deden aan de appels, en daarna kwamen de vinken om van het zaad te eten. En om wat met de sneeuw te spelen geloof ik.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8433_copy.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/IMG_8459_copy.jpg”]

En dan was er ook nog een ander vogeltje dat vrolijk mee vloog met de vinken. Ik denk dat het een kneu is.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8473_copy.jpg”]

Niet alleen de spreeuw vind het pinda-vet-bakje lekker, ik zag ook het roodborstje er van snoepen.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8495_copy_2.jpg”]

En toen waren er ook eindelijk de mussen, ik heb er een stuk of tien in mijn tuintje geteld.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8498_copy.jpg”]