Winter

Drukte


[exif=”wp-content/photos/IMG_8455_copy.jpg”]

Eigenaardig, ik had vanmorgen nog maar net in mijn logje geschreven dat er nauwelijks vogels te zien waren in mijn tuin toen het ineens druk werd. Eerst waren er de spreeuwen die zich te goed deden aan de appels, en daarna kwamen de vinken om van het zaad te eten. En om wat met de sneeuw te spelen geloof ik.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8433_copy.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/IMG_8459_copy.jpg”]

En dan was er ook nog een ander vogeltje dat vrolijk mee vloog met de vinken. Ik denk dat het een kneu is.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8473_copy.jpg”]

Niet alleen de spreeuw vind het pinda-vet-bakje lekker, ik zag ook het roodborstje er van snoepen.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8495_copy_2.jpg”]

En toen waren er ook eindelijk de mussen, ik heb er een stuk of tien in mijn tuintje geteld.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8498_copy.jpg”]

7 gedachten over “Drukte

  1. Hoi Marmein,

    Die mussen blijven mijn favoriet, hier in polder ‘De Lage Hoek’ zie ik ze erg weinig wel vliegen hier de buizerds boven de weilanden waar we op uitkijken, maar aan jou spreeuwen en vinken kunnen wij niet tippen.

  2. Hoi Marmein,

    Die vogel die met de vinken meevloog is geen Kneu, maar een Keep.

    Mooie foto’s maak je!
    Kees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.