21 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/peperbus.jpg”]

Wanneer we op het werk koffie halen kijkt iedereen altijd uit het raam bij de koffieautomaat. Onder aan het gebouw staan zomers vaak drommen mensen die met de bus naar hun vakantiebestemming gaan. Verder kijkend zien we dan een muurtje met daar achter het treinemplacement, het station en nog verder de peperbus.

Gisteren viel er wat zwak zonlicht net op de bekende toren van Zwolle. En dan wil er wel eens een collega mijn kantoor binnen stappen: “Marmein, heb je al gezien hoe mooi de Peperbus er bij staat in het zonnetje?”. Ach, dan loop je toch even mee naar het raam met de camera in de hand?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “21 Januari, ochtend”

 1. N. de bruijne avatar
  N. de bruijne

  Wat fijn zulke meedenkende collega’s. Hou ze in ere!
  Ga jij ooit wel eens ergens naar toe zonder camera?
  NIZETTA

 2. Hendrika avatar

  @NIZETTA: als fotograferende blogger moet je ALTIJD een camera bij je hebben, dan heb je de blogverhalen voor het oprapen :~))!

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Ik heb inderdaad bijna altijd mijn camera bij mij. Die stop ik gewoon in mijn fietstas met mijn regenpak als schokdemper op de bodem van de tas.

 4. Jetske avatar

  Jij bent dus voor iedereen gewoon Marmein mét camera.

  Ik moest vandaag met mijn moeder op stap, had geen camera mee want daar leende zich de gelegenheid niet voor, dacht ik. Wat zagen we onderweg: een t.v. ploeg die opnames aan het maken was in de Weerribben, een buizerd langs de kant van de weg die bleef zitten vanwege zijn prooi die net gevangen was en tenslotte waren we bij iemand op bezoek die op zijn vogelvoederplek bezoek kreeg van staartmeesjes en een kleine bonte specht. Ik baalde zo dat ik de camera niet mee had.
  Het is gewoon niet meer verantwoord om zonder camera op stap te gaan…….

 5. frank avatar

  haha,
  noemen je collega’s je ook al marmein …
  🙂

 6. Louise avatar

  Zo’n uitzicht vraagt gewoon om koffie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *