Ochtend

23 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_8671_copy_1.jpg”]

Ik had het musje gisteren al zien zitten, op de tuintafel, weggedrukt tegen de wand van het tuinhuisje. Vanmorgen zag ik in de ochtendschemering een donkere vorm op de grond in de kamer liggen. Helaas, Xarak had het zieke musje blijkbaar ook gezien. Dat wordt vandaag een musje minder wanneer ik de tuinvogeltelling gaan doen.

Doen jullie ook mee? Het kost maar een half uurtje. En hoe je het moet doen kun je hier vinden.

2 gedachten over “23 Januari, ochtend

 1. Dag Marmein,

  Wet een prachtige ontroerende foto. Zo heb ik een musje nog nooit gezien.
  Elke dag dwaal ik even langs je mooie foto’s. En hier moest ik even op reageren.

  Hartelijke groet,
  Anita

 2. dag marmein,
  wat een zielig, maar wel schitterend pootje,

  moeten we dode of levende vogels tellen …
  ik zie hier boven holtenbroek alleen maar meeuwen vliegen
  🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.