25 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/xarakopschoot.jpg”]

Voor ik ’s morgen op de bank ga zitten voor mijn ontbijtje en een ochtendlogje moet ik goed nadenken over wat ik klaar moet zetten: een mok cappuccino, een broodje, het kabeltje van de camera, de laptop en natuurlijk een camera met ochtendfoto. Meneer zit namelijk al klaar naast de bank. Zodra ik op de bank zit (ik krijg nauwelijks de kans mijn benen op de bank te leggen) springt meneer op schoot. En met bijna 8 kilo kat op schoot is het knap lastig opstaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “25 Januari, ochtend”

  1. Marie-Claire avatar

    Mooie foto van Xarak, had nog nooit gezien dat ‘ie zulke mooie ogen heeft..

  2. sandraz avatar

    zo herkenbaar, ik moet ook altijd zorgen dat ik poesproof ben voordat ik ga zitten.

  3. Margo avatar

    Hij zit erbij te kijken alsof ‘ie wil zeggen: Geloof haar maar niet hoor! Ik weeg echt geen acht kilo!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *