Ochtend Xarak

25 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/xarakopschoot.jpg”]

Voor ik ’s morgen op de bank ga zitten voor mijn ontbijtje en een ochtendlogje moet ik goed nadenken over wat ik klaar moet zetten: een mok cappuccino, een broodje, het kabeltje van de camera, de laptop en natuurlijk een camera met ochtendfoto. Meneer zit namelijk al klaar naast de bank. Zodra ik op de bank zit (ik krijg nauwelijks de kans mijn benen op de bank te leggen) springt meneer op schoot. En met bijna 8 kilo kat op schoot is het knap lastig opstaan.

3 gedachten over “25 Januari, ochtend

  1. Hij zit erbij te kijken alsof ‘ie wil zeggen: Geloof haar maar niet hoor! Ik weeg echt geen acht kilo!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.