Costa Rica

Costa Rica, Sarapiqui deel 2

De ochtend in Sarapiqui begon rustig. Ik had mij voor geen enkele activiteit opgegeven. Al die voederplaatsen beloofden genoeg dieren en mocht dat niet het geval zijn, dan kon ik ook nog een wandeling door het bos op het terrein maken. Na het ontbijt slenterde ik dan ook naar buiten toen mijn oog op een kleine kolibri viel. Vanaf een takje bekeek het zijn omgeving. Het was donker daar onder de bomen, lastig dus om zo’n snel vogeltje te fotograferen. Dat het beestje ook nog donker groen was maakte het niet makkelijker.

Op foto’s van kolibri’s had ik dezelfde bloemen gezien als de paarse die in de buurt van deze kolibri bloeiden. Ik ging er eens goed voor zitten en stelde scherp op een van de bloemen. En ik had geluk, niet veel later vloog de kolibri naar een van de bloemstengels.

Het was een goed begin van de dag. Een dag waarop ik nog heel wat meer vogels te zien zou krijgen.

2 gedachten over “Costa Rica, Sarapiqui deel 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.