Ochtend

26 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bonbon.jpg”]

Van SchoonzusE kreeg ik vorige week op mijn verjaardag een grote pot met bonbons. Het is een gelukje dat ik redelijk van chocolade kan afblijven.  Die pot zal er dan ook nog wel een tijdje staan. Alleen zo af en toe een bonbonnetje bij mijn cappuccino, lekker.

4 gedachten over “26 Januari, ochtend

 1. Kan jij van chocolade afblijven??!! Wat ben jij voor een raar mens!!
  (Ik denk dat ik binnenkort een bij je langs kom!) 😉

 2. leuk hoor,
  ik wist het wel, ergens in januari … dezelfde maand als nivano himself,
  maar niks zeggen hoor … 😉

  volgens mij ben je een jaar jonger, dus 4 9
  alsnog gefeliciteerd
  🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.