28 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/handschoen.jpg”]

Vorige winter was ik een van mijn handschoenen kwijt. Hoe ik ook zocht, waar ik ook keek, ik kon hem niet vinden. Wel vond ik een andere handschoen waardoor ik een linker en rechter handschoen had, al was de ene bruin en de andere blauw.  Tegen de tijd dat ik de zoektocht had opgegeven en nieuwe handschoenen wilde kopen waren ze overal in de winkels uitverkocht.

Dit jaar begon de hele cyclus opnieuw. Weer kwam die ene favoriete handschoen bovendrijven. Of was het nu die andere bruine handschoen die ik nu had gevonden? Ik besloot daar maar niet op te gokken en niet weer op zoek te gaan naar die andere handschoen. Nog net op tijd want er hing nog maar 1 paar dikke handschoenen bij de Hema. En wat ben ik de laatste tijd blij met mijn handschoenen wanneer ik ’s morgens naar mijn werk fiets.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *