2 Februari, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/brug.jpg”]

Gisteren ben ik even naar de nieuwe spoorbrug over de IJssel geweest. Nu die weer verder gevorderd is werd het weer tijd voor een panoramafoto die ik dan op het werk ophang. Het is nog een heel werk om die foto goed te bewerken. Vijf meter lang en met een vrij egale lucht en witte voorgrond is het flink heen en weer schuiven om de overgangsranden weg te werken.

4 reacties op “2 Februari, ochtend&rdquo

  1. Wat hangen daar trouwens allemaal voor witte lappen? Ik zie hier niet echt een brug in, eerlijk gezegd. Maar dat zal wel komen! :D

  2. Hopelijk kunnen ze elkaar in het midden goed vinden en gaat het niet zoals destijds met de IJsselbrug toen er door een rekenfout op verschillende hoogte werd uitgekomen en de fameuze knik ontstond!

    @Margo: Die witte doeken zijn waarschijnlijk om dingen/bouwvakkers tegen de sneeuw en wind te beschermen.

  3. Ank heeft helemaal gelijk!

    Het stukje brug dat je hier ziet (geen panoramafoto overigens), is het gedeelte vlak bij de IJssel. Het stuk over de IJssel moet nog geplaatst worden. Het wordt straks een gigantische rode brug vlak bij het Engelse Werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.