4 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/poncho.jpg”]

Tijdens de wandelingen in Costa Rica regende het zo af en toe. Ik had daarvoor speciaal zo’n soort van cameracondoom gekocht. Een lange smalle plastic zak die je over je lens en arm schuift. Maar binnen een half uur was het binnen in de zak net zo nat als buiten door condens. Niet echt handig dus.

Voor een paar euro kon je overal in Costa Rica een poncho kopen, en dat bleek een ideale oplossing. De camera kun je makkelijk onder de poncho vasthouden, je steekt hem door het armsgat even naar buiten en na het maken van de foto trek je hem er zo weer terug onder het beschermende plastic. En ook nog mooi meegenomen: de cameratas op je rug blijft ook mooi droog.

De goedkope poncho was tegen het eind van de vakantie stuk en dus ben ik afgelopen week hier in Zwolle een poncho wezen halen. Een lekker grote poncho met ook nog een “rugtas-bobbel” , zo blijft de poncho ook nog recht hangen wanneer ik mijn cameratas op de rug heb. De poncho stop ik  mooi in mijn fototas.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “4 Februari, ochtend”

  1. Margo avatar

    Oh wat handig! Ik heb zo’n plastic poncho voor noodgevalletjes. Maar ik ga niet fotograferen als het hard regent. En bij mindere buitjes trek ik de camera ook onder mijn jas.
    Maar handig dat je het even vermeldt, dan zet ik de poncho op mijn meeneemlijst voor Madeira. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *