Ochtend

7 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/helleborus2.jpg”]

Vorige maand zag ik dat de helleborus die ik vorig jaar gepland had, weer boven kwam. Dat smaakte naar meer en toen ik op de markt mooie helleborussen zag staan heb ik er twee van meegenomen. Eerst komen ze in de manden te staan die ik van Buurvrouw1 op mijn verjaardag kreeg. Daarna komen ze bij de andere helleborus te staan zodat dat een mooie groep gaat worden.

2 gedachten over “7 Februari, ochtend

 1. Hee hallo Marmein…
  ‘k ben mijn bladwijzers aan het opschonen
  en kom jou tegen.
  Gaaf dat jij nog steeds van die prachtige Macro foto’s maakt.
  Is mijn favo.

  Dikke TÚT
  Liefs
  Anneke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.