9 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/muts.jpg”]

Als kind had ik in de jaren zestig een zalmroze mutsje van teddybeerstof. Aan de zijkanten zaten een soort van hazenoren waarmee de muts onder de kin kon worden vastgeknoopt. Apetrots was ik op die muts, en wat was hij heerlijk zacht……… Tot het moment komt dat je het maar een stom ding vind, met van die rare flappen aan de zijkant. Wie loopt daar nou mee rond?

Afgelopen weekend heb ik weer een muts gekocht met flappen voor over de oren. Niet zalmroze en met het bond aan de binnenkant, maar toch, ik had nooit gedacht ooit nog weer een dergelijke muts te kopen. Maar ja, tegenwoordig is de wind zo af en toe ’s morgensvroeg toch wel snijdend koud. En een gewone muts wordt door mijn jas altijd tot boven mijn oren geduwd. Gistermorgen was ik helaas mijn nieuwe muts vergeten.  Geen idee of het nu ook weer zo koud is als gister, maar de muts gaat dit keer mee. Of het nu geen gezicht is of niet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “9 Februari, ochtend”

  1. Mariska avatar

    Lekker warm he zo’n dikke muts, zeker met die kou.

    Groetjes Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *