11 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_9036.jpg”]

Sinds mijn verjaardag staat er een orchidee bij mij op tafel. Ik blijf dat een wonderlijke bloem vinden. Door zijn wasachtige bloemblaadjes lijkt het wel een kunstbloem. En toch bloeit hij, verlept hij en komen er weer nieuwe knoppen (tenminste, als het goed gaat). In iedergeval kan ik er nu leuk mee spelen met mijn groothoeklens.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “11 Februari, ochtend”

 1. Mariska avatar

  Mooie bloemen zijn dat he!

  Ik neem me steeds voor er ook een te kopen maar het komt er maar niet van. Geeft toch een beetje voorjaarsgevoel in huis vind ik

  Groetjes Mariska

 2. Margo avatar

  Je ‘mijn gereedschap-pagina’ loopt behoorlijk achter!

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Je hebt helemaal gelijk Margo. Ik zal er dit weekend eens wat aan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *