11 Februari, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/IMG_9036.jpg”]

Sinds mijn verjaardag staat er een orchidee bij mij op tafel. Ik blijf dat een wonderlijke bloem vinden. Door zijn wasachtige bloemblaadjes lijkt het wel een kunstbloem. En toch bloeit hij, verlept hij en komen er weer nieuwe knoppen (tenminste, als het goed gaat). In iedergeval kan ik er nu leuk mee spelen met mijn groothoeklens.

3 reacties op “11 Februari, ochtend&rdquo

  1. Mooie bloemen zijn dat he!

    Ik neem me steeds voor er ook een te kopen maar het komt er maar niet van. Geeft toch een beetje voorjaarsgevoel in huis vind ik

    Groetjes Mariska

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.