Zoals de meesten van jullie wel zullen weten blog ik nu alweer 6 jaar. Mijn eerste blog was marmein.web-log.nl. Met mijn toenmalige camera, de kleine Canon Powershot A80 fotografeerde ik er lustig op los.

Een nadeel van web-log was dat je geen foto’s kon uploaden, daar moest je andere sites voor gebruiken. Die andere sites waren niet altijd betrouwbaar. Eentje verdween zomaar, met al mijn foto’s. Bij anderen kon je maar een bepaald aantal foto’s kwijt waardoor ik een tiental accounts had en het overzicht kwijt raakte. Wanneer je niet regelmatig inlogt ben je dan ook nog eens een deel van je foto’s kwijt. Toen men bij web-log ook nog eens reclame op de site ging zetten werd het tijd om weg te gaan.

De meeste foto’s die ik in de beginjaren op mijn log zette heb ik nog steeds. En om te laten zien dat je met een compactcamera ook prima kunt fotograferen heb ik een aparte pagina hiervoor gemaakt. In de komende periode zal ik nog meer foto’s plaatsen, zowel op deze pagina als op nieuwe pagina’s voor andere jaren.