17 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/hyacint_2.jpg”]

Vorige week heb ik weer eens hyacinten gekocht, zodat ik straks een lekker geurtje in de woonkamer heb. En het staat nog leuk ook vind ik, al zijn het wat lompe bloemen, ze hebben ook weer iets straks over zich. Maar er moet altijd weer een hyacint bij zitten die de kop dwars heeft staan. Nou ja, ook wel weer grappig.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “17 Februari, ochtend”

  1. Mariska avatar

    Ik vind het hele mooie bollen, en ze staan gezellig in huis, maar zodra ze gaan bloeien gaan ze bij mijn naar buiten. De geur van hyacinten vind ik echt neit lekker ruiken, veel te sterk van geur. Maar mooi zijn ze wel

    Groetjes Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *