Ochtend

18 Februari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/ledlampje.jpg”]

De meeste lampen in mijn huis zijn energiezuinige lampen, alleen het lampje in de keuken niet. Dat is zo’n klein lampje boven het aanrecht waar alleen maar een bepaald lampje in kan. Om toch wat zuiniger met energie te zijn heb ik als test maar eens twee ledlampjes gekocht die onder de keukenkastjes geplakt konden worden.

Een succes is het niet geworden. Het licht is akelig blauw en de lampjes zijn niet blijven plakken. Arme Xarak, die zal van die vallende lampjes wel flink geschrokken zijn vannacht.

3 gedachten over “18 Februari, ochtend

  1. Heb dit lampje zelf gebruikt als achtergrond verlichting bij het fotograferen van orchidee
    De zelfde trouwens die jij van de week op de foto zette

  2. Dan weet je dat ook weer. Ik ben nu de laatste gloeilampen in huis aan het vervangen voor led-lampen. Het valt me erg mee, de lichtopbrengst en de kleur van het licht zijn prima en ze floepen in 1x aan en knipperen niet eerst een minuut. De eerste spaarlampen worden denk ik ook binnenkort vervangen.

  3. Ik heb die plaklampjes in mijn gootsteenkastje en de meterkast geplakt. Dan zie je ook wat. Maar de lichtopbrengst is niet groot (misschien zijn de batterijtjes ook al bijna leeg) en je vergeet makkelijk de lampjes weer uit te klikken. Ze zijn overigens niet zo blauw als deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.