20 Februari, ochtend

De laatste tijd zag ik hem al rondvliegen bij de wijk, een keertje zag ik hem in het park achter mijn huis maar toen had ik geen camera bij mij. Gistermiddag had ik dan eindelijk geluk, de zilverreiger stond weer in het park. Ik fietste een klein eindje door om daarna net buiten het zicht van de vogel af te stappen en langzaam naar de waterkant te lopen.

Maar alle voorzichtigheid was geloof ik niet nodig geweest. De zilverreiger trok zich niets aan van mij en de langslopende hondenuitlaters, hij bleef onverstoorbaar voedsel zoeken in de oever van de nog bevroren vijver.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “20 Februari, ochtend”

 1. Ina avatar

  Oooh hij komt dus wel voor in Nederland
  dan heb ik heb verleden jaar aan de weg Emmen – Ter Apel gezien

 2. frank avatar

  vele vogels zijn nogal hongerig deze winter
  en zijn zeer benaderbaar,
  misschien eet ie wel uit je hand
  🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *