Ochtend

21 Februari, ochtend

Buiten is alles weer wit. Grotendeels door de vorst maar toch zie ik ook een beetje sneeuw liggen geloof ik. Hier en daar zie ik ook druppels hangen. Of die nog van de dooi van gisteren zijn of dat de dooi vanmorgen al heeft ingezet weet ik niet.

Gisteren was er ook zo’n moment van vorst en dooi. Dat levert altijd weer van die mooie ijsdruppels op.

3 gedachten over “21 Februari, ochtend

  1. Heb je je oude A80 nog? dan zou je eens een kleine rapportage kunnen maken hoe je toch die mooie foto’s iedere keer maakt. 😛 Ik krijg die druppels niet voor elkaar hoor ik snap niet hoe je dat toch iedere keer flikt met die belichting 😯 .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.