21 Februari, ochtend

Buiten is alles weer wit. Grotendeels door de vorst maar toch zie ik ook een beetje sneeuw liggen geloof ik. Hier en daar zie ik ook druppels hangen. Of die nog van de dooi van gisteren zijn of dat de dooi vanmorgen al heeft ingezet weet ik niet.

Gisteren was er ook zo’n moment van vorst en dooi. Dat levert altijd weer van die mooie ijsdruppels op.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “21 Februari, ochtend”

 1. Ank avatar

  Ze zijn weer prachtig!

 2. Marie-Claire avatar

  Kijk, en daarom kom ik hier.. jaar in jaar uit.. En ben ik een grote bewonderaar van je druppels met of zonder ijs 😉 ! Erg mooi !

 3. alwinkruijt avatar
  alwinkruijt

  Heb je je oude A80 nog? dan zou je eens een kleine rapportage kunnen maken hoe je toch die mooie foto’s iedere keer maakt. 😛 Ik krijg die druppels niet voor elkaar hoor ik snap niet hoe je dat toch iedere keer flikt met die belichting 😯 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *