Ochtend

22 Februari, ochtend

Gisteren ben ik met ZusL naar de tuinbeurs in Groningen geweest. Lekker ideeën op doen voor het nieuwe tuinseizoen. Op zo’n beurs kun je ook planten kopen en natuurlijk konden we het niet laten. Zeker nu alles voor de helft van de prijs weg ging. De wortelkluiten van pioenrozen, stokrozen en papavers liggen nu in mijn gang. Ik moet nog even uitzoeken hoe ik die moet bewaren tot ze de grond in kunnen.

We kregen ook nog 20 tulpenbollen mee, die moesten toch weg. Ik ben benieuwd of ik die nog aan het bloeien krijg, ik hoop van wel want op het plaatje bij de bollen zagen de witte tulpen met paars randje er wel heel mooi uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.