22 Februari, ochtend

Gisteren ben ik met ZusL naar de tuinbeurs in Groningen geweest. Lekker ideeën op doen voor het nieuwe tuinseizoen. Op zo’n beurs kun je ook planten kopen en natuurlijk konden we het niet laten. Zeker nu alles voor de helft van de prijs weg ging. De wortelkluiten van pioenrozen, stokrozen en papavers liggen nu in mijn gang. Ik moet nog even uitzoeken hoe ik die moet bewaren tot ze de grond in kunnen.

We kregen ook nog 20 tulpenbollen mee, die moesten toch weg. Ik ben benieuwd of ik die nog aan het bloeien krijg, ik hoop van wel want op het plaatje bij de bollen zagen de witte tulpen met paars randje er wel heel mooi uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *