27 Februari, ochtend

Gisteren was ik een beetje aan het rommelen in de tuin. Afgestorven stengels en dode bladeren weg halen. Bij het opruimen van de resten van het juffertjeinhetgroen zag ik tussen de bruine bolletjes ineens iets groens. De zaadjes in een van de bolletjes waren uitgelopen en de jonge blaadjes staken nu fris en groen door de oude huls. Ik zal ze even in een bakje zaaigrond doen. Dan wordt het deze zomer weer genieten van de prachtige bloemen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “27 Februari, ochtend”

  1. Margo avatar

    Dit is echt: De lente breekt door!! Prachtig!! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *