28 Februari, ochtend

Afgelopen vrijdag was ik even naar de Vreugderijkerwaard gefietst om naar de prachtige luchten te kijken. Hier en daar scharrelden nog groepjes ganzen rond, zo ook dit groepje ganzen. Wilde ganzen met een witte, zou het mogelijk zijn? Zou dit de groep van Nils Holgersson zijn?

Ik kwam een beetje dichterbij, even kijken of Nils op de nek van de witte ganzerik zat. Maar helaas, ik kwam iets te dicht bij en de ganzen vlogen op naar een veiliger plek. Jammer. Wel een mooi gezicht trouwens.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “28 Februari, ochtend”

 1. Karin avatar

  Een jaar geleden heb ik dat ook gezien. Een groep wilde ganzen met één witte ertussen en ik had dezelfde Niels Holgerson associatie.

 2. Margo avatar

  De onderste foto vind ik het mooist, mn de witte gans.

 3. Jolanda avatar
  Jolanda

  schitterende foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *