Februariluchten

Het is altijd genieten van wolkenluchten vind ik, dat dit vaak samen gaat met regen neem ik op de koop toe. Maar afgelopen vrijdag had ik geluk, zolang ik door de Vreugderijkerwaard liep bleef het droog en dus kon ik ongestoord fotograferen.

Het gras stak wonderlijk goudgeel af tegen de donkere februarilucht. Al moet ik eerlijk bekennen dat de lucht een stuk woester lijkt doordat ik iets onderbelicht heb.

Zo af en toe leek het er toch wel op dat het zou gaan regenen, maar op wat verwaaide druppels na bleef het toch echt droog.

Na het fotograferen bij de picknickplaats liep ik weer terug naar de trap. Pas toen zag ik hoe mooi die trap er uitzag met al die korstmossen er op.

Vlak voor ik de dijk weer zou af fietsen om naar huis te gaan brak het wolkendek een beetje open. Ineens een stukje blauw tussen al het wit en grijs in de lucht.

Halverwege de route naar huis nog even afgestapt om wat foto’s te maken. Het blijft prachtig, zo’n wolkenlucht waar de zon zo af en toe doorheen piept.

Eenmaal thuis had ik de deur nog maar net achter mij dicht getrokken of de regen sloeg tegen de ramen. Over timing gesproken…..

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Februariluchten”

  1. Margo avatar

    Je hebt het mooi geschilderd. Wolken blijven fascineren, in alle vormen. Gisteren was er ook een mooie wolkenlucht. Ik had helaas alleen een mobieltje bij me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *