5 Maart, ochtend

Ik had het nog nooit eerder gezien. Misschien omdat ik nooit zo goed kijk naar een yucca, ik vind het nou eenmaal geen mooie kamerplant. CollegaK zag hem wel, een bloemstengel die boven op de plant prijkte.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “5 Maart, ochtend”

 1. Mariska avatar

  Goh, ik wist geen eens dat daar een bloem in kon komen. Ik heb jaren een yucca gehad, maar nooit een bloem gezien.

 2. Joekie avatar

  Ik heb er een keer een bloem in gehad. Ik heb me destijds laten vertellen dat en yucca waar het slecht mee gaat bloemen maakt om zich voort te planten. Dus volgens mij is het niet zo’n heel goed teken dat hij bloemen geeft. Misschien wat extra voeding of een betere plaats om neer te zetten?

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Ik zal eens kijken of er een betere plek is voor hem op kantoor. Maar met een plant van 2 meter hoog zal dat wel wat lastig worden vrees ik.

 4. Ina avatar

  Ik sluit mij volledig aan bij Joekie
  het heet ook wel noodbloei
  dus geniet er nog maar van,
  want het is binnenkort dag met je handje tegen de yucca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *