Ochtend

5 Maart, ochtend

Ik had het nog nooit eerder gezien. Misschien omdat ik nooit zo goed kijk naar een yucca, ik vind het nou eenmaal geen mooie kamerplant. CollegaK zag hem wel, een bloemstengel die boven op de plant prijkte.

4 gedachten over “5 Maart, ochtend

  1. Goh, ik wist geen eens dat daar een bloem in kon komen. Ik heb jaren een yucca gehad, maar nooit een bloem gezien.

  2. Ik heb er een keer een bloem in gehad. Ik heb me destijds laten vertellen dat en yucca waar het slecht mee gaat bloemen maakt om zich voort te planten. Dus volgens mij is het niet zo’n heel goed teken dat hij bloemen geeft. Misschien wat extra voeding of een betere plaats om neer te zetten?

  3. Ik zal eens kijken of er een betere plek is voor hem op kantoor. Maar met een plant van 2 meter hoog zal dat wel wat lastig worden vrees ik.

  4. Ik sluit mij volledig aan bij Joekie
    het heet ook wel noodbloei
    dus geniet er nog maar van,
    want het is binnenkort dag met je handje tegen de yucca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.