Ochtend

6 Maart, ochtend

Vandaag verzamel ik al mijn snoeischaren om mee te nemen naar de cursus rozensnoeien in het rozarium in Winschoten. Pa en Zus1 gaan ook mee. Ik ben benieuwd of ik na ruim 20 jaar het rozarium nog weet te vinden. En daarna maar hopen dat ik niet te veel wordt uitgelachen vanwege het oude gereedschap dat ik meeneem.

4 gedachten over “6 Maart, ochtend

 1. heb jij dan rozen …
  of ga je die aanschaffen,
  het is mijn favoriete bloem,
  ik zou zeggen ga voor david austin-rozen,
  zien er ouderwets uit, ruiken lekker, en zijn goed bestand tegen kwalen,
  ik heb wel een boek voor je waar ze in staan … kan je kiezen welke goed bij jou en je tuin past
  🙂

 2. Hallo
  Ben weer eens komen kijken, was jou pagian kwijt, jammer.
  Nou wat ik heb gezien, PRACHTIG.
  Kom snel weer eens kijken.
  Gr,
  Fred

 3. En? Heb je er wat van opgestoken? Hoeveel ogen boven de grond moest je die rozen nou ook alweer snoeien? Ik zal die rozen van Frank onthouden, wij gaan ook wat rozen ‘doen’ als de tuin wordt verbouwd (wordt waarschijnlijk najaar ivm lang nadenken en nog te bouwen aanbouwsels) en wij willen geurende rozen. Alles moet lekker ruiken, dus er komen ook kamperfoelie en lathyrus. Heeft iemand nog meer tips?

 4. geurende planten,
  wat heb je zoal naast rozen, kamperfoelie en lathyrus …
  misschien lavendel, past goed bij rozen,
  en andere kruiden waar je met je handen doorheen moet gaan,
  best moeilijk om geurende planten te vinden
  succes met je tuin
  🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.