7 Maart, ochtend

Hij zit er bijna altijd, ergens op de schutting rondom mijn tuin. Meestal bij het keukenraam, naast de sering. En hij is niet bang voor mij, met zijn prachtige oranje omrande ogen kijkt hij mij dan schrander aan. Zelfs wanneer ik iets in de grijze container gooi die op nog geen anderhalve meter van hem afstaat blijft hij zitten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “7 Maart, ochtend”

 1. Hugo avatar
  Hugo

  Vanmorgen bij het naar buiten gaan ,de zelfde situatie meegemaakt.
  hHij zat op minder dan een halve meter bij mij vandaan,maar dit was wel de eerste keer.
  Gr.Hugo.

 2. Margo avatar

  Hij zoekt een plekje om een nestje te maken of heeft het al gevonden en dan heb je binnenkort jonge mereltjes. Kun je mooi foto’s van opengesperde bekjes maken.

 3. buurvrouw 6 avatar
  buurvrouw 6

  bij een tante van mij kwam de merel zelfs het huis binnen om een hapje te krijgen – zij had hem steeds nader weten te lokken

 4. Kootje avatar
  Kootje

  Bij mijn ouders was ook zo’n vaste klant. Tussen al het kleine grut(musjes) en de mooi gespikkelde jongens(spreeuwen) was er steevast een merel die op zijn portie wachtte. en hij kwam inderdaad ook wel eens de keuken in en ging soms op de deurklink zitten ,tikte tegen het raam alsof ie wilde zeggen: is mijn ontbijtje al klaar??Grappig hè? nou hadden mijn ouders geen Xarak…………………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *