8 Maart, ochtend

Gistermorgen zag ik kleine ijspegels aan het dak van mijn tuinhuisje hangen. Met het zonnetje er op was dat een mooi gezicht. Nadat ik daar een foto van had gemaakt keek ik nog even rond in de tuin. Er lag 1 takje op de grond dat een beetje rijp had weten vast te houden. Vreemd dat alleen aan dat takje wat wit zat.

Ik pakte het op en hield het even tegen het licht. De kristallen waren erg klein maar zagen er prachtig uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “8 Maart, ochtend”

  1. Margo avatar

    Wat een kunstwerken. Ken je Masaru Emoto?

  2. Rileo avatar

    Zeker mooi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *