Ochtend

9 Maart, ochtend

Al een tijdje staan de sneeuwklokjes fier boven de grond in mijn voortuintje. Gek genoeg zie ik de bloempjes nooit open, alleen dicht zoals hier op de foto. Ik wilde wachten met een foto maken tot ze open waren zodat de mooie klokjesvorm te zien was maar toen er gistermorgen een laagje sneeuw lag in Zwolle heb toch maar een foto gemaakt.

2 gedachten over “9 Maart, ochtend

  1. Jij had kennelijk dezelfde gedachte als ik dat heb ik gisteren nl. ook gedaan ;0)
    Ze gaan trouwens pas open als het zonnetje er op staat.

  2. Ik denk dat het te koud is. Vorige week fotografeerde ik nog een open sneeuwklokje tegen de blauwe lucht. Wel eerst stiekem geplukt hoor….We hebben er heel veel in de tuin staan, maar ze zijn allemaal nog dicht. En met de nachtvorst hangen ze allemaal slap naar beneden en zodra de zon erop komt gaan ze weer rechtop staan. De natuur is toch ook wel weer flexibel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.