14 Maart, ochtend

De winterakoniet waarvan ik het opengaan van de bloem met timelapse wilde vastleggen staat weer bij zijn broertjes en zusjes in een grote pot in de tuin. De hele familie houd de bloemknoppen nog steeds stevig gesloten. Zo van dichtbij bekeken lijkt het net alsof ze zelfs de kaken stijf op elkaar gesloten hebben. Het gaat nog wel even duren voor de bloempjes bloeien vrees ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “14 Maart, ochtend”

  1. Ank avatar

    Misschien een idee om een sneeuwklokje in de knop te plukken en dan op een vaasje in huis in de warmte te zetten, dan gaat hij heel snel open, misschien is dat bij dit winterakonietje ook wel zo, op de vaas gaat het gewoon sneller.

  2. Joekie avatar

    Ik hoop dat het zonnetje en de warmte snel komen, dan zullen deze knopjes ook wel in no-time openspringen. Alhoewel ik de druppels op de gele bloemen heel mooi vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *