Ochtend Time Lapse

18 Maart, ochtend

Een gedeelte van het emplacement in Zwolle wordt op dit moment gesaneerd. De grond is vervuilt en moet schoongemaakt worden. In grote vrachtwagens wordt de grond afgevoerd voor verwerking en wordt schoon zand in de ontstane  gaten geschoven.

Vanuit het kantoor waar ik werk heb ik daar een mooi uitzicht op. Een goed onderwerp voor mijn derde timelapse filmpje leek mij. Ik heb ook nog een extra bewerking op de foto’s gedaan en ze een zogeheten tilt-shift effect gegeven. Geen idee wat de naam betekend maar het effect is dat het lijkt alsof je naar een soort van speelgoed animatie kijkt.

Bij dit filmpje heb ik elke twee seconden een foto gemaakt. Ik had geloof ik beter elke seconde een foto kunnen maken omdat het filmpje nu iets te snel is.

7 gedachten over “18 Maart, ochtend

 1. Haha wat grappig!! Inderdaad net iets te snel. Wijs je de ‘chauffeur’ van deze graafmachine ook wijzen op dit logje? Wat kun je er toch leuke dingen mee doen. En je ziet mooi hoe iets tot stand is gekomen.

 2. héél erg leuk; juist doordat het zo snel gaat, lijkt het volstrekt nutteloos wat daar gebeurt!

 3. Wat geestig, ik zal ’t eens doorsturen aan de ‘kwaliteitsmedewerker’ van ons (RWS) project, het lijkt nét speelgoed idd..

 4. Je bent toch goed bezig zo.
  Dit filmpje zal de machinist wel waarderen denk ik.
  Hij weet waar hij aan werkt daar.
  Ik vergeet eigenlijk dat je met interval bezig bent hierbij.
  Je kunt het net zo goed filmen nu…

 5. Een versnelde film van zo’n soort project ziet er waarschijnlijk net zo leuk en speelgoedachtig uit, maar met foto’s net zo prima, goh meis, wat vind ik dit léééuk!! Enig!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.