Ochtend

19 Maart, ochtend

Ach, het zijn de eerste kleurige bloemen die je in het voorjaar in je tuin of op het balkon kunt zetten, maar echt mooi vind ik ze eigenlijk niet. Stug en gedrongen, en de gekleurde versies zijn zelfs een beetje kitscherig (in mijn ogen dan). En toch koop ik ze elk voorjaar weer, die primulas

5 gedachten over “19 Maart, ochtend

  1. goede morgen! primula’s vind ik wel leuk. Wel liever effen, bijv geel of wit. Maar zo dichtbij als jij me laat kijken dan vind ik ze ook niet mooi meer, een beetje afstand is wel lekker.

  2. Voor “instant-kleur” zijn ze goed, helaas ben ik allergisch voor een paar soorten. Bij mij komen ze er daardoor niet meer in.

  3. Dit is een bloem in een bloem.

    Maruh ik zag bij de intratuin toch verrassende nieuwe soorten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.