Ochtend

20 Maart, ochtend

Het merelvrouwtje doet het nog even rustig aan. Eerst even badderen en daarna op mijn tuinstoel eens even flink het verenkleed oppoetsen. Dan nog even uitrekken om daarna wat eten op te zoeken. Ze heeft nog even rust voor ze straks een nest vol piepende jongen heeft.

3 gedachten over “20 Maart, ochtend

  1. de merels zijn zich dik en rond aan het eten van mijn vetbollen die voor de mezen bestemd zijn
    gisteren waren de kwikstaarten weer terug.
    de vinken fluiten dat het een lieve lust is en de (bruine)kikkers zitten weer in de vijver.
    Hoera, het is voorjaar

  2. Nee, ik ben niet op pad. Mijn laptop had last van trojaanse paarden en andere ongein. Ik was dus even druk bezig met formatteren en installeren. Mijn netbook kon ik niet gebruiken daar die ingebruik is bij een timelapse probeersel.

    Vrijdag ben ik wel op pad geweest maar die foto’s komen nog. Dus welkom terug straks Mar 😆 go

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.