20 Maart, ochtend

Het merelvrouwtje doet het nog even rustig aan. Eerst even badderen en daarna op mijn tuinstoel eens even flink het verenkleed oppoetsen. Dan nog even uitrekken om daarna wat eten op te zoeken. Ze heeft nog even rust voor ze straks een nest vol piepende jongen heeft.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “20 Maart, ochtend”

 1. Alida avatar
  Alida

  de merels zijn zich dik en rond aan het eten van mijn vetbollen die voor de mezen bestemd zijn
  gisteren waren de kwikstaarten weer terug.
  de vinken fluiten dat het een lieve lust is en de (bruine)kikkers zitten weer in de vijver.
  Hoera, het is voorjaar

 2. Margo avatar

  Elf uur. Nog geen logje. Je bent er vast op uit getrokken. Ik kom later terug! 😀

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Nee, ik ben niet op pad. Mijn laptop had last van trojaanse paarden en andere ongein. Ik was dus even druk bezig met formatteren en installeren. Mijn netbook kon ik niet gebruiken daar die ingebruik is bij een timelapse probeersel.

  Vrijdag ben ik wel op pad geweest maar die foto’s komen nog. Dus welkom terug straks Mar 😆 go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *