21 Maart, ochtend

Het kan nog net, een ochtendlogje. Het werd vandaag allemaal wat later omdat ik een probleem met mijn laptop had. Ik zocht al een paar dagen naar een oplossing maar helaas, die kon ik niet vinden. Door een corrupte partitie-tabel kon ik niet meer bij mijn foto’s komen. Dat werd vanmorgen dus windows opnieuw installeren plus nog wat programma’s die ik direct nodig had.

Tussen de bedrijven door ben ik aan het proberen een winterakoniet te fotograferen die open gaat. Alleen wil dat opengaan nog niet zo lukken. Ik heb er een lamp boven gehangen zodat hij licht en warmte heeft in de hoop dat dat een beetje gaat werken. De camera heb ik in de bijkeuken staan en de grote pot met winterakonieten buiten op een tafeltje voor de deur. Nu maar hopen dat het wat wordt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “21 Maart, ochtend”

 1. Rileo avatar

  Waarom zet je het hele zwikkie niet gewoon binnen?
  Gaan de bloempjes ook sneller open.
  (En ja, een computer is vaak heel eigenzinnig)

 2. Marmein avatar
  Marmein

  De bloempot is nogal smerig en ik wilde ook gebruik maken van het daglicht, vandaar.

 3. Jetske avatar

  Fotostudio Marmein…. 😉

 4. Margo avatar

  Zou het wat zijn om een nog dichte tulp te kopen en het verloop van het opengaan te filmen? dat gaat vrij snel als ze warm staan. Ze groeien daarbij ook nog, lijkt mij wel leuk om dat te zien gebeuren.

 5. Marmein avatar
  Marmein

  juist dat groeien maakt het lastig lijkt mij. Je moet dan steeds de camera bijstellen zodat de bloem niet uit beeld groeit of de blloem zo in beeld zetten dat hij niet uit beeld groeit, maar dan staat hij er weer zo klein op.Maar het is het proberen waard natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *