Mensen en timelapse

Ik blijf oefenen met timelapse.  Vorige week had ik mijn camera en netbook mee naar het werk genomen om vanachter het kantoorraam de camera zijn werk te laten doen.

Aan de achterkant van het kantoorgebouw kijken we uit over het spoor en het station. Bij de uitgang van de stationstunnel staat tegenwoordig een tuktuk waarvanuit koffie verkocht wordt. Wanneer ik zelf een kopje koffie tank uit de automaat hier op de etage is er altijd even tijd om door het raam naar buiten te kijken. En steeds zie ik het mannetje alleen staan bij zijn koffie-tuk-tuk. Ik vind het dan eigenlijk wel een beetej zielig. Maar terug kijkend op het filmpje dat ik heb gemaakt valt het wel mee geloof ik. Ook bij dit filmpje heb ik elke 2 seconden een foto gemaakt om die vervolgens tot een filmpje van 15 foto’s per seconde aan elkaar te plakken. Voor mensen iets te snel vind ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Mensen en timelapse”

 1. Jetske avatar

  Heel goed gelukt.

 2. Louise avatar

  Op deze manier zie je mensen minder als individuen staan en meer als een groep, een stroom zelfs die een bepaald ritme heeft. Zelfs in zo’n kort stukje krijg je al momenten van stroomversnelling. Een menselijke rivier. Iets banaal wordt kunst. Knap gedaan.

 3. Laura avatar
  Laura

  Ja dat is mooi ja; als een stroom, zoals Louise zegt…. 🙂

  En ’t mannetje heeft toch best wat aanloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *