Time Lapse

Mensen of mieren

Wanneer je er zo naar kijkt, zonder te weten wat ze aan het doen zijn, is het net of je naar een stel mieren kijkt.

Deze time lapse heb ik op dezelfde dag gemaakt als de vorige twee. Op het plein waarop ik uit kijk vanachter mijn buro hadden eerder die ochtend kinderen zich verzamelt om met gele veiligheidsvestjes aan het zwerfvuil in de wijk op te gaan rapen. Een maal terug op het plein werd het verzamelde afval in een grote container gegooid. Voor de kinderen weer terug naar school of naar huis gingen werd er nog even een groepsfoto gemaakt.

3 gedachten over “Mensen of mieren

  1. Echt leuk deze time lapse, maar uhh… wordt er nog wel gewerkt 😉 . Ik probeerde 1 persoon te volgen om te kijken welke interacties desbetreffende persoon maakt, maar daarvoor gaat het net te snel. Ik vind het effect wel heel verrassend.

  2. Ach ja, het is een kwestie van de camera neerzetten, alles instellen en dan loopt het wel. En zo af en toe even kijken of alles nog loopt. Daar tussendoor kon ik dan wel een beetje werken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.