30 Maart, ochtend

Zo af en toe neem ik een toetje. En wanneer ik dat doe is Xarak in alle staten, hij weet dat hij het bakje later mag uitlikken. Terwijl ik mijn bakje leeg eet houd meneer zich bezig met het aflikken van het dekseltje. Omdat hij maar niet op het idee komt om het dekseltje met een poot tegen te houden, loopt hij al likkend het lekkers door de hele kamer te schuiven.  Daarna begint voor hem het gevecht om de laatste restjes uit het bakje te krijgen. Zijn kop past er net in wat het voordeel heeft dat die kop als een soort van pannenlikker werkt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “30 Maart, ochtend”

  1. Margo avatar

    Hè joh, ik scrolde naar beneden en dacht dat Xarak met z’n bekkie open lag en helemaal nat, schrok me rot! Gelukkig niets aan de hand! 😆

  2. Mischa avatar

    Oef ! Ik had dezelfde reactie, helemaal ik mijn Moese -poes afgelopen donderdag ben verloren, door een gehaaste automobilist.

    Maar gelukkig was Xarak alleen maar aan het smullen, geef hem een dikke knuffel van mij, ik mis mijn poezebeest verschrikkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *