Ochtend

1 April, ochtend

Zoals jullie weten kijk ik vanachter mijn bureau uit op het Lübeckplein in Zwolle. Daaromheen staan meer kantoorgebouwen en in al die gebouwen worden regelmatig bedrijfskrantjes verspreid. Die krantjes moeten gevuld worden en om die wat leesbaarder te maken worden er foto’s in geplaatst. En wat is er nu herkendbaarder dan een foto die in de naaste omgeving is gemaakt.

Deze fotograaf maakte er wat meer werk van. Hij wilde mevrouw op de rand van de vijver hebben. Te ver voor zijn flitser en dus moest de flitser op een statief in de vijver. Op de achtergrond moesten twee mannen met een ladder lopen. Die stampten dan ook driftig heen en weer bij elke foto die de fotograaf maakte.

Ik ben benieuwd wat het verhaal achter de foto is.

5 gedachten over “1 April, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.